Pozovite nas:

011/260-7766

E-mail:

office@crony.rs

Ostali instrumenti

Naslovna / Proizvodi / Alati i instrumenti / Ostali instrumenti /

Alati i instrumenti

 

Testiranje mobilnih mreža – TEMS™ Pocket

Jedno od najpoznatijih i najrasprostranjenijih rešenja za verifikaciju servisa u mobilnim radio mrežama, optimizaciju i rešavanje eventualnih problema u funkcionisanju je TEMS™  Pocket, koji predstavlja nadgradnju na platformi mobilnog telefona. Rešenje je posebno pogodno za testiranje kvaliteta servisa u „indoor“ okruženju.
Koristi se kao samostalan uređaj ili kao deo širih sistemskih rešenja, u okviru multiplatformi za ranac, vozilo i sl. kao okruženje centralizovanog sistema TEMS Director.

saznaj više ...

 

Analizatori TV, kablovskih i satelitskih kanala

Familiju analizatora TV, kablovskih I satelitskih kanala RANGER Neo čine razlićte verzije multifunkcionalnih analizatora kojima se u jednom instrumentu kombinuju merenja TV signala (DVB-T/T2), kablovskih (C2), satelitskih (S2), WiFi signala, digitalnih radiodifuznih (DAB/DAB ) kao i IPTV signala.
Najnoviji član familije analizatora je CABLE RANGER 3.1 koji uključuje analizu DOCSIS 3.0/3.1 za HFC mreže.

saznaj više ...

 

Instrument za podešavanje usmerenja antena

Instrument za podešavanje usmerenja antena, od naročitog značaja za instalatere baznih stanica mobilnih mreža. Opremljen je kamerom, pointerom za markiranje ciljnog pravca, GPS-om. Vrlo pregledan displej i softverski paket RF Vision koji omogućava konekciju i kontrolu preko Blutooth kao i preko uređaja pod operativnim sistemima Android i iOS.

saznaj više ...

 

Top