Anketni list 

 

Sertifikat ISO-9001

Sertifikat ISO-14001

Sertifikat ISO-18001

Sertifikat ISO-27001

 

 

ANRITSU prenosni PIM Test Analyzer

 

Anritsu kompanija proširuje svoju trenutno vodeću u svetu liniju test rešenja za Pasivnu Intermodulaciju (PIM) sa uvođenjem PIM Master ™ MW82119A, prvog velike snage, sa baterijskim napajanjem,  prenosnog PIM test analizatora. Za tri četvrtine po dimenzijama manji u upola lakši od alternativnih PIM test rešenja, MW82119A nudi inherentne prednosti PIM Master-a - uključujući testiranja na 40W i Anritsu-ov patent Distance to PIM™ (DTP) - u kompaktnom   

kućištu pogodnom za korišćenje na teško pristupačnim sajtovima, ukuljučujući i Remote Radio Head (RRH) instalacije i unutrašnje distribuirane antenske sisteme (DAS).

Na rapolaganju je šest modela koji pokrivaju najčešće korišćene opsege frekvencija, uključujući gornji i donji 700 MHz opseg, 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz i 1900/2100 MHz. U svih šest PIM Master-a MW82119A analizatora je inkorporirana Distance to PIM™ (DTP) tehnologija, koja omogućava izvođačima radova na instalaciji, održavanju i servisiranju da tačno odrede lokaciju mesta koje uzrokuje PIM, bez obzira da li je problem na stubu ili van antenskog sistema. Analizator omogućuje testiranje nosicima snage 40W, što omogućava PIM Master-u MW82119A da locira greške koje konvencionalna 20W test rešenja možda mogu da propuste, kao što su učestali ali nestalni uzroci i uzroci PIM problema zavisni od snage signala.

Pored svog lakog i kompaktnog dizajna, PIM Master MW82119A ima i druge korisne funkcije koje se danas zahtevaju od profesionalaca zaduženih za testiranje bežičnih mreža na terenu. Na primer, mogućnost fleksibilnog prilagođavanja snage dozvoljava da jedan MW82119A analizator sprovede PIM testiranje na malim snagama DAS sistema, kao i testiranja visoke snage na makro ćelijama.

Kao i kod svih Anritsu handheld test rešenja, PIM Master MW82119A je projektovan da izdrži mehaničke šokove transporta, vibracije i nepovoljne uslove okruženja koji su prisutni prilikom instalacije i održavanja. Testiranje pojednostavljava sposobnosti analizatora da sačuva i kasnije po potrebi poziva rezultate merenja sa standardizovanim testovima, i definiše granične linije kriterijuma koje se mogu se podesiti za vizuelni ili audio prikaz ispravnosti merenja. Anritsu Line Sweep Tools softverski alati mogu da se koriste za upravljanje merenjima i generisanje izveštaja koji kombinuju VSWR podatke, kao i podatke o PIM u jedinstvenu formu izveštaja. PIM merenja mogu biti označena i lako povezana sa GPS lokacijom sajta kada su analizatori opremljeni sa GPS opcijom.

Rok isporuke za PIM Master MW82119A je 4 do 6 nedelja.

 

 

Vesti

Obeležena 25-godišnjica firme CRONY

21. novembar 2016.

Dana 18.11.2016, godine uz prisustvo velikog broja zvanica, ...više

UFED User Forum

03. april 2015.

Konferencija o forenzici mobilnih telefona ...

Arhiva ...